Handsfree

Har du inte handsfree / blåtand installerat i din bil? Inga problem, vi hjälper dig! Med handsfree i bilen är det inte längre några problem att ta samtal under körning. Du bidrar till en säkrare trafik och slipper även använda telefonen onödigt mycket under körning.

Vi har olika typer av handsfreesatser och tillbehör, beroende på anspråk och önskemål av integration och utseende.

Vi erbjuder Parrot och modellanpassade handsfree lösningar. Från och med 1/2-2018 är det enligt lag förbjudet att hålla telefonen i handen när man kör, se till att du slipper böter!

PARROT HANDSFREE

Bluetooth handsfree med A2DP audiostreaming Ring handsfree samtal eller spela musik via streamingtjänster som Spotify eller från lagrad musik på telefonen. Telefonboken synkroniseras automatiskt. MultiPoint (Dual Mode) funktion så att två telefoner kan vara parade samtidigt. Möjlighet att ansluta musikkällor via 3.5mm kontakt, USB. Extern dubbelmikrofon för bästa ljudkvalitet. Trådlös fjärrkontroll med ratt för justering av volym och bläddring i menyer samt knappar för avspelning av ljudfiler.

Brodit

Brodit utvecklar och tillverkar produkter för montering av kommunikationsutrustning i fordon. Brodit startade 1983 och finns i Karlsborg, Västergötland i Sverige och har idag 90 anställda. Kunderna finns inom bil- och telefackhandeln. Företaget är marknadsledande i Skandinavien och exporterar till ett 30-tal länder. ProClip är en monteringsbygel till bilens instrumentbräda för installation av hållare, skärmar, monteringsadaptrar och annan utrustning. Ha din mobiltelefon, PDA, GPS monterad i bilen på ett bekvämt och säkert sätt, alltid inom syn- och räckhåll. Som återförsäljare kan vi hjälpa dig att utrusta ditt fordon. Gå in på brodit.se och se ut din hållare som passar dig bäst.