Larm

Traditionella larmsystem är sällan tillräckliga för att hålla tjuvarna borta. DEFA DVS90 och GPS positionering erbjuder ett komplett skydd mot alla inbrotts- och stöldmetoder. Erfarenhet och statistik visar att billarm avskräcker tjuven och gör så att både du och bilen är trygga. Med över 20 års erfarenhet av billarm är DEFA en av marknadsledarna i Europa. DEFA DVS90 är ett av världens mest intelligenta billarm och gör det svårare för tjuven att stjäla eller bryta sig in i din bil. DEFA utvecklar specialanpassade lösningar till de flesta bilmodeller oavsett utrustningsnivå och ålder. Detta gör att du får ett skräddarsytt larm till just din bil, husbil eller fordon.

Tänk på att tjuvar väljer bilar utan larm!

Vi installerar även INFERNO larmsystem

INFERNO ljudlarm® är ett svenskt patenterat ljudlarm som med sitt ljudvågsystem direkt och effektivt håller obehöriga på säkert avstånd. Larmet är portabelt och kan med enkelhet förflyttas till annan plats. Det kräver varken verktyg eller skruvar och kan med lätthet sättas upp, tas ner utan att göra åverkan på ytan.

INFERNO ljudlarm® Passar bra för t.ex. skydd av områden, rum eller föremål/objekt. T.ex. värdeföremål, verktygsförråd, portabla förråd, komplementbyggnader, ateljéer, studios, maskinförråd, landställen, mindre verksamheter, transportskydd, containerförråd, källarutrymmen, vindsförråd mm